湖北学位英语培训

当前位置:湖北自考网 > 湖北学位英语考试网 > 湖北学位英语真题及答案 > 2019年湖北成人学位英语考试:阅读理解强化练习(二)

2019年湖北成人学位英语考试:阅读理解强化练习(二)

整编:湖北自考网-学位英语考试 时间:2018-07-18 来源:学位英语培训班
2019年湖北成人学位英语考试:阅读理解强化练习(二),更多湖北学位英语报名、学士学位外语考试时间安排、湖北学位英语报名指南等信息,请及时关注湖北学位英语考试网或报名“学位英语保过培训班”!
2019年湖北成人学位英语考试:阅读理解强化练习(二)

本文为参加学位英语考试的考友们准备了学位英语阅读理解的练习题,大家多做题有助于提升语感和做题速度。
 
Broadband technology is seen as the key to the new digital economy. In this rapidly changing world, media and technology information can be sent via phone calls and downloads like music, graphics, business information or films. The simpler the information, the smaller the package and the narrower the bandwidth needed to deliver it.
 
Broadband is used for high speed Internet connections at a fixed monthly rate. It turns an existing telephone line into a high speed digital line capable of carrying data up to 40 times conventional modem speeds. Any download is available at the click of a mouse—there is no dial-up as there is with standard Internet Service Providers. For home owners and fam-ilies there are many advantages. One of the most important is simultaneous (同时的) access to both telephone lines and the Internet. No queues and no delay. For businesses,broadband can improve customer relations and provide direct access to corporate e-mails and databases.
 
Entire operations can go online.
 
1.The function that broadband technology has on the new digital economy is__________.
 
A.further
 
B.critical
 
C.costly
 
D.global
 
答案:B
 
【答案详解】
 
逻辑推理题。从文中Broadband technology is seen as the key to the new digital economy(宽带技术被看做新数字经济的关键所在)可推断出,宽带技术在新数字经济中发挥了至关重要的作用。
 
2.How much does a user pay if he has broadband technology installed?
 
A.It depends on the length of time.
 
B.It depends on the times of dial-up.
 
C.He pays at a fixed monthly rate.
 
D.He pays a lot of money.
 
答案:C
 
解析:细节判断题。从文章第三段句首Broadband is used for high speed Inter. net connections at a fixed monthly rate可以得出,使用者每月所付宽带费是固定的,即at afixed monthly rate。
 
3.Compared with the modem speed the broadband technology can transmit data__________.
 
A.at up to forty times of ordinary speedB.much more fasterC.at a high speedD.within a second
 
答案:A
 
解析:细节判断题。从文章中…capable of carrying data up to40 times conven- tional modem speeds可得知,新的传播方式是通常的四十倍。
 
4.Who can take advantage of the broadband technology according to the passage?
 
A.Family members.
 
B.College students.
 
C.Both home owners and businessmen.
 
D.Only businessmen and their partners.
 
答案:C
 
解析:逻辑推理题。文章倒数第二段介绍了宽带对家庭的好处,而文章最后一段介绍了宽带对商务的好处,从而可以推断出宽带对家庭用户和商务用户都有利。
 
5.With the broadband technology companies can have all their operations done__________.
 
A.during the work days.
 
B.during the whole week
 
C.online
 
D.offline
 
答案:C
 
解析:细节判断题。从文章最后一句Entire operations can go online(整个操作都可在网上进行)一句即可得出答案。

相关阅读>>>学位英语历年真题及答案
2019年学位英语培训班面授+网授,双管齐下!90%高通过!

优秀学位英语辅导名师就在这里!好老师,是一次通关的保证!

湖北自考网、湖北成教网、湖北继续教育网凭借多年的辅导经验,全新推出湖北省自学考试、成人教育、网络远程学士学位英语培训。 课程根据湖北考试大纲及出题特点录制,采用高清视频课件、手机/平板移动课堂等先进的教学方式。现在报名更有超值优惠,机会难得,欲报从速!

①.2005年-2017年 13年来我们一直在服务学位英语考生。

②.由专业老师提供课件和题库,通过率高达90%。

③.学习形式灵活,考生24小时内任意安排学习。

④.网络视频课程,在线随时随地学习。

⑤.1000多的题库,历真题解析,“零基础“的考生也能通过。

开设班级 费用 课时 班级介绍学制 网上报名
网络学习班(网络) 原价:320元
现价:260
网授 视频课件约20课时,文字讲义约20万字,练习题1000余道,模拟考试样卷10套及2011-2016年考试真题及标答 报名
网络学习班+资料(网络) 原价:360元
现价:300
网授 视频课件约20课时,练习题1000余道,模拟考试样卷10套及2011-2016年考试真题及标答+赠送包邮学习资料 报名

我猜这些文章对您也有帮助

2018年湖北学位英语辅导班

学位英语视频课程购买
开设班级 费用 课时
网络班 原价:320元
现价:260
20课时
网络+资料 原价:360元
现价:300
20课时

新手必读

最新文章