欢迎访问湖北成人高考网
|
湖北成人高考是【湖北自考网】旗下频道,主要为广大考生提供报考指导服务,报名成人高考送视频课程及试题模考成人高考复习资料,欢迎报考。

成人高考

2020年成人高考高起专英语练习题及答案6

来源:湖北成人高考 时间:2019-12-31 14:44:55 作者:胡老师 浏览量:25027

[导读] 湖北成人高考网权威发布《2020年成人高考高起专英语练习题及答案6》,由胡老师整理发布,更多2020年成人高考高起专英语练习题及答案6 相关信息请访问湖北成人高考外语辅导频道。


成人高考备考过程中,练习题必不可少,以下是湖北成考网为大家准备的成人高考高起专英语练习题及答案。
1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.” A. the idea of her B. the idea of him C. an idea of them D. an idea of theirs 2. The children got to the zoo after walk. A. half hour’s B. half a hour’s C. half an hour’s D. half hour 3. The light was on all day long. I didn’t know who . A. has turned it on B. has turned on it C. had turned it on D. had turned on it 4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .” A. neither B. none C. either D. all 5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.” A. many time B. long C. long time D. much long 6. Think it over, you will find a way. A. or B. and C. before D. yet 7. “Where is your daughter?” “He school.” A. was in B. will be at C. has been to D. has gone to 8. “How is your son today?” “He is .” A. very good B. very well C. a teacher D. kind 9. John dashed back into the room and saw . A. what is wrong B. what was wrong C. what wrong was D. if was wrong 10. Is this house large enough for us ? A. living B. living in C. to live D. to live in 11. This computer is than that one. A. much expensive B. much more expensive C. most expensive D. the most expensive 12. On the first day at work I introduced to the class. A. me B. my C. myself D. I 13. There is milk in the bottle. A. no any B. not a C. no D. not many 14. Stop talking. I have words to say. A. little B. a little C. few D. a few 15. Do you know who the picture? It’s upside-down. A. hung B. hang C. hanged D. hanging 16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ” “Oh, look, that little one in red.” A. a B. an C. / D. the 17. The thing to remember is to close the windows before you leave. A. only B. most important C. very D. biggest 18. WTO is the short form for World Trade ___________. A. Organization B. Occupation C. Owner D. Office 19. He is a man who is fond of ________ activities. A. outdoor B. outside C. out D. out of 20. We should walk on the _________ not on the road. A. pavement B. street C. way D. corner 21. They have many ________ including three black cats. A. pandas B. pears C. pets D. peaches 22. You’re late. The manager has already came. A. terrible B. nearly C. terribly D. near 23. He living in the country to the city. A. likes B. prefers C. enjoys D. loves 24. There is in today’s newspaper. A. new anything B. new something C. anything new D. something new 25. Help to the apples, children. A. you B. yours C. yourselves D. yourself 26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________. A. Toms … my … he B. Tom's … mine … his C. Tom's … mine … him D. Tom's … my … his 27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?” “It’s hard to say.___________ people, I think.” A. Million of B. Millions of C. Two millions of D. Two million of 28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy. A. showed B. made out C. had D. turned out 29. We had many pens, but ink. A. few B. a few C. not many D. not much 30. The water vapour when the temperature is above 100℃. A. becomes into B. makes into C. takes into D. turns into 31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places. A. has B. for C. in D. with 32. Have you ever why some people are left-handed. A. wondered B. thought C. believed D. expected 33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me. A. give B. put C. hand D. point 34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one. A. Pick B. Bring C. Carry D. Take 35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2. A. take in B. take off C. take out D. take away 1.D 2.C 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.B 10.D 11.B 12.C 13.C 14.D 15.A 16.C 17.B 18.A 19.A 20.A 21.C 22.C 23.B 24.D 25.C 26.B 27.B 28.D 29.D 30.D 31.D 32.A 33.C 34.D 35.A





编辑推荐:
湖北成人高考高起专试题辅导练习
2020年湖北成人高考报名时间及预报名入口

注:详细内容及信息以湖北教育考试院_学校继续教育学院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 湖北自考网 [https://www.hbzkw.com/]
本文关键词:   

“”延伸阅读

在线
咨询
微信
咨询
扫描加入微信群
专业老师全天候答疑
报名
查分
扫描二维码
关注成考报名查分
选学校 其他
学历群
湖北自考微信群
领内部过关宝典
湖北专升本[统招]
考生交流群
报名
指南