欢迎访问湖北成人高考网
|
湖北成人高考是【湖北自考网】旗下频道,主要为广大考生提供报考指导服务,报名成人高考送视频课程及试题模考成人高考复习资料,欢迎报考。

成人高考

2020年成人高考高起专英语练习题及答案4

来源:湖北成人高考 时间:2019-12-31 14:32:26 作者:胡老师 浏览量:25027

[导读] 湖北成人高考网权威发布《2020年成人高考高起专英语练习题及答案4》,由胡老师整理发布,更多2020年成人高考高起专英语练习题及答案4 相关信息请访问湖北成人高考外语辅导频道。

成人高考高起专层次的英语考试想要考的好离不开试题的练习,一起来看看湖北成考网为大家带来的成考高起专的英语练习题及答案。

1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

A. just has got married

B. has just married

C. was just married

D. has just got married

2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

A. had to

B. have to

C. has to

D. must have to

3. Rarely _______ so difficult a problem.

A. she could have faced with

B. could have she faced with

C. she could have been faced with

D. could she have been faced with

4. ______ a dog on the road, the car stopped.

A. Having seen

B. On seeing

C. The driver seeing

D. Seeing

5. I asked my teacher _______.

A. what courses should I take

B. should I take what courses

C. I should take what courses

D. what courses I should take

6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

A. right away

B. all at once

C. all of a sudden

D. all right

7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

A. alive

B. living

C. lively

D. lived

8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

A. that we use

B. as we use

C. as we use them

D. that we use them

9. It _______ to me that he was jealous.

A. happened

B. took

C. occurred

D. felt

10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

A. were heated

B. must be heated

C. is heated

D. be heated

11. Please ______ me at the station on time.

A. meeting

B. to meet

C. meet

D. met

12. _______ “hello”, he reached out his hand.

A. Said

B. Saying

C. To say

D. Say

13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

A. attracted

B. tempted

C. persuaded

D. tended

14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

A. not until…that

B. after…when

C. until…then

D. before…that

15. Please telephone me half an hour _______.

A. in charge

B. in advance

C. in time

D. in front

16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

A. are

B. is

C. are being

D. is being

17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

A. refer

B. suggest

C. recommend

D. propose

18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

A. reported

B. reports

C. has been reported

D. has reported

19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

A. as

B. so as to

C. so that

D. so as

20. His report on the space exploration was really ________.

A. exciting

B. excited

C. excitement

D. excitedly

1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A


编辑推荐:
湖北成人高考高起专试题辅导练习
2020年湖北成人高考报名时间及预报名入口

与“”相关文章