湖北专升本网首页 湖北专升本网 提供免费的统招专升本(普通专升本)招生信息,为报名学员提供专业的专升本信息咨询服务。
微信公众号   |   
升本导航

普通专升本

2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案2

来源:湖北普通专升本 时间:2020-01-07 17:15:36 作者:胡老师 浏览量:25027

[导读] 湖北湖北普通专升本网权威发布《2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案2》,由胡老师整理发布,更多2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案2 相关信息请访问湖北普通专升本湖北专升本试题及答案频道。

以下湖北专升本英语单选题主要考察的是大家对于英语词汇的掌握程度,希望对正在备考的你有所帮助。

21.English has become a communication _______ for people from different countries.

A.merit

B.stream

C.enjoyment

D.medium

22.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

A.shed

B.tempted

C.reserved

D.devoted

23.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

A.disappointed

B.deserted

C.clarified

D.opposed

24.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

A.an origin

B.a detail

C.an example

D.an outline

25.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

A.chapter

B.ceremony

C.chamber

D challenge

26.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

A.stain

B.stable

C.peaceful

D.pink

27.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

A.performance

B.policy

C.smart

D.statement

28.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

A. Alike

B.Folk

C.Twin

D.Former

29.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

A.fuel

B.frown

C.fulfill

D.frost

30.Please do not _______ when somebody else is talking.

A. intend

B.interpret

C.interupt

D.invest

31.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.

A.express

B.explode

C.ecploit

D.expose

32.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinio

A.affects

B.reacts

C.reflects

D.recognizes

33.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.

A.feedback

B.backward

C.withdraw

D.departure

34.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.

A.dramatic

B.original

C.considerable

D.temple

35.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.

A.evolution

B.sign

C.individual

D.ceremony

36.The dog _______ the rabbit but could not catch it.

A.ceased

B.chained

C.checked

D.chased

37.If your letter is over weight, you must pay for the _______.

A.excess

B.exceed

C.checked

D.chased

38.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.

A.weaken

B.omit

C.overcome

D.overtake

39.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.

A.insurance

B.expense

C.evidence

D.payment

40.Chocolate and ice-cream have different _______.

A.favour

B.favourites

C.fever

D.flavours

答案:

21.D 22.A 23.A 24.D 25.D

26.B 27.A 28.C 29.C 30.C

31.D 32.C 33.C 34.A 35.D

36.D 37.A 38.C 39.A 40.D

在上述题目如果有发现自己不熟悉或者不认识的单词可以先记录下来,在做完题目之后再进行学习记忆。


编辑推荐:
湖北普通专升本各招生院校2017-2019年历年录取分数线
2020年湖北普通专升本培训班招生简章

与“”相关文章