湖北专升本网首页 湖北专升本网 提供免费的统招专升本(普通专升本)招生信息,为报名学员提供专业的专升本信息咨询服务。
微信公众号   |   
升本导航

普通专升本

2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案1

来源:湖北普通专升本 时间:2020-01-07 17:12:19 作者:胡老师 浏览量:25027

[导读] 湖北湖北普通专升本网权威发布《2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案1》,由胡老师整理发布,更多2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案1 相关信息请访问湖北普通专升本湖北专升本试题及答案频道。

以下是湖北专升本为大家汇总整理的2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案,主要考察的是大家对英语词汇的掌握程度。

1. This kind of medicine has the power to _______poison.

A.splash

B.resist

C.adopt

D.occupy

2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

A.defended

B.afforded

C.created

D.offended

3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

A.inclined

B.puzzled

C.accompanied

D.performed

4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

A.sunk

B.sighed

C.sought

D.sealed

5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

A.expressed

B.yielded

C.decreased

D.approved

6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

A. cliff

B.still

C.stiff

D.stick

7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

A.slip

B.pack

C.gain

D.solve

8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

A.genuine

B.generous

C.genius

D.gentle

9.If you use _______, you can get a higher quality picture.

A.wax

B.shame

C.goose

D.slides

10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

A.frightens

B.differs

C.displays

D.governs

11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

A.function

B.fundamental

C.funeral

D.funds

12.Who is the patient being _______ on?

A.painted

B.operated

C.tied

D.fetched

13.Mary is _______ of music but I am not.

A.pause

B.adventure

C.grammatical

D.fond

14.This man has been proved _______ of murder.

A.guilty

B.spoil

C.flash

D.curious

15.The international situation is very _______ in the Middle East.

A.delicious

B.perfect

C.delicate

D.percent

16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

A.recognized

B.extended

C.persuaded

D.unexpected

17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

A.grant

B.estimate

C.council

D.check

18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

A.overlooke

B.ignored

C.noticed

D.outlined

19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

A.tidy

B.sincere

C.worship

D.merry

20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

A.menu

B.spoon

C.loan

D.bond

答案:

1.B 2.D 3.A 4.D 5.B

6.C 7.D 8.A 9.D 10.D

11.D 12.B 13.D 14.A 15.C

16.C 17.B 18.A 19.B 20.C

大家可以在做完所有的题目之后再去核对自己的正确率,同时将错题记录在自己的错题本上。


编辑推荐:
湖北普通专升本各招生院校2017-2019年历年录取分数线
2020年湖北普通专升本培训班招生简章

与“”相关文章