湖北专升本网首页 湖北专升本网 提供免费的统招专升本(普通专升本)招生信息,为报名学员提供专业的专升本信息咨询服务。
微信公众号   |   
升本导航

普通专升本

2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案3

来源:湖北普通专升本 时间:2020-01-07 17:18:39 作者:胡老师 浏览量:25027

[导读] 湖北湖北普通专升本网权威发布《2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案3》,由胡老师整理发布,更多2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案3 相关信息请访问湖北普通专升本湖北专升本试题及答案频道。

以下是湖北专升本网为大家整理的关于湖北普通专升本英语单选题的练习,正在备考的考生们可以做做看。

41.This is an _______ that will not be easily forgotten.

A.impact

B.academic

C.insult

D.alternative

42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

A. engage

B.comfort

C.execute

D.forgive

43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

A.harbour

B.function

C.definite

D.essential

44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

A.fountain

B.fix

C.tight

D.fasten

45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

A.owing

B.device

C.tired

D.extra

46.My throat is _______. I cannot speak any more.

A.sore

B.purchase

C.glow

D.faint

47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

A.transferred

B.transformed

C.transmitted

D.transported

48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

A.case

B.double

C.enclose

D.nonsense

49.Many English words are _______ from Latin.

A.displayed

B.spread

C.lost

D.derived

50.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

A.wanted

B.observed

C.obliged

D.wandered

答案:

41.C 42.D 43.D 44.D 45.D

46.A 47.A 48.C 49.D 50.D

希望以上练习题对大家有所帮助。

编辑推荐:
湖北普通专升本各招生院校2017-2019年历年录取分数线
2020年湖北普通专升本培训班招生简章

与“”相关文章