湖北学位英语培训

当前位置:湖北自考网 > 湖北学位英语考试网 > 湖北学位英语真题及答案 > 2019年湖北成人学位英语考试:完形填空练习题(四)

2019年湖北成人学位英语考试:完形填空练习题(四)

整编:湖北自考网-学位英语考试 时间:2018-07-26 来源:学位英语培训班
2019年湖北成人学位英语考试:完形填空练习题(四),更多湖北学位英语报名、学士学位外语考试时间安排、湖北学位英语报名指南等信息,请及时关注湖北学位英语考试网或报名“学位英语保过培训班”!
2019年湖北成人学位英语考试:完形填空练习题(四)

本文为参加学位英语考试的考友们准备了学位英语完形填空的练习题,大家多做题有助于提升语感和做题速度。
 
Tourism has become a very big (41) . For Spain, Italy and Greece it is the largest (42) of foreign exchange, and even for Britain, it is the fourth. Faced with this hug new income, no government can afford to look (43) on the business ; questions of hotel bath rooms, beach umbrellas and ice-cream sales are now discussed by ministers of tourism with solemn expertise. Before the Second World War the tourist industry was widely regarded as being unmanly and stupid But tourism has become a new industry, as trade business used (44) ;in Spain, Italy,. Greece and much of Eastern Europe, new road systems have opened up in the country, first to tourists, and then to industry and locals.
 
Much of tourism is a nationalized industry, a (45) part of national planning. In a place west of Marseilles, the French government is killing mosquitoes and building six big vacation places to (46) nearly a million tourists.In Eastern Europe, a whole new seaside (47) has sprung up (48) the last few years: the governments have greatly (49) when tourists from the West (50) from half a million four years ago to nearly two million last year.
 
41.请把最佳答案填入( )。
 
A. firm   B.business   C. company   D. affair
 
答案:B
 
42.请把最佳答案填入( )。
 
A. factor   B. resource   C. source   D. cause
 
答案:C
 
43.请把最佳答案填入( )。
 
A. up   B. at   C. for   D. down
 
答案:D
 
44.请把最佳答案填入( )。
 
A.be done   B.done   C.to do   D.to doing
 
答案:C
 
45.请把最佳答案填入( )。
 
A. key   B. minor   C.linking   D. questioning
 
答案:A
 
46.请把最佳答案填入( )。
 
A. attract   B. pull   C.hold   D. contain
 
答案:A
 
47.请把最佳答案填入( )。
 
A.civilization   B.culture   C.writing   D.book
 
答案:B
 
48.请把最佳答案填入( )。
 
A.over   B. for   C. after   D. beyond
 
答案:A
 
49.请把最佳答案填入( )。
 
A. suffered   B.lost   C.invested   D.benefited
 
答案:D
 
50.请把最佳答案填入( )。
 
A. added   B. divided   C. reduced   D. multiplied
 
答案:D

相关阅读>>>学位英语历年真题及答案
2019年学位英语培训班面授+网授,双管齐下!90%高通过!

优秀学位英语辅导名师就在这里!好老师,是一次通关的保证!

湖北自考网、湖北成教网、湖北继续教育网凭借多年的辅导经验,全新推出湖北省自学考试、成人教育、网络远程学士学位英语培训。 课程根据湖北考试大纲及出题特点录制,采用高清视频课件、手机/平板移动课堂等先进的教学方式。现在报名更有超值优惠,机会难得,欲报从速!

①.十几年来我们一直在服务学位英语考生。

②.由专业老师提供课件和题库,通过率高达90%。

③.学习形式灵活,考生24小时内任意安排学习。

④.网络视频课程,在线随时随地学习。

⑤.1000多的题库,历真题解析,“零基础“的考生也能通过。

开设班级 费用 课时 班级介绍学制 网上报名
网络学习班(网络) 原价:320元
现价:260
网授 视频课件约20课时,文字讲义约20万字,练习题1000余道,模拟考试样卷10套及历年考试真题及标答 报名
网络学习班+资料(网络) 原价:360元
现价:300
网授 视频课件约20课时,练习题1000余道,模拟考试样卷10套及历年考试真题及标答+赠送包邮学习资料 报名

我猜这些文章对您也有帮助

2019年湖北学位英语辅导班

学位英语视频课程购买
开设班级 费用 课时
网络班 原价:320元
现价:260
20课时
网络班+资料 原价:360元
现价:300
20课时

新手必读

最新文章