湖北学位英语培训

当前位置:湖北自考网 > 湖北学位英语考试网 > 湖北学位英语真题及答案 > 2019年湖北成人学位英语考试:阅读理解练习(二)

2019年湖北成人学位英语考试:阅读理解练习(二)

整编:湖北自考网-学位英语考试 时间:2018-06-28 来源:学位英语培训班
2019年湖北成人学位英语考试:阅读理解练习(二),更多湖北学位英语报名、学士学位外语考试时间安排、湖北学位英语报名指南等信息,请及时关注湖北学位英语考试网或报名“学位英语保过培训班”!
2019年湖北成人学位英语阅读理解强化练习(二)

本文为参加学位英语考试的考友们准备,学位英语阅读理解练习题,大家多做题有助于提升语感做题速度哦!
 
In the United States,30 percent of the adult population has a "weight problem". To many people, the cause is obvious: they eat too much. But scientific evidence does little to support this idea. Going back to the America of the 1910s,we find that people were thinner than today,yet they ate more food. In those days people worked harder physically, walked more, used machines much less and didn′t watch television. Several modern studies, moreo-ver,have shown that fatter people do not eat more on the average than thinner people. In fact, some investigations, such as the study of 3,545 London office workers, report that, on balance, fat people eat less than slimmer people.
 
Studies show that slim people are more active than fat people. A study by a research group at Stanford University School of Medicine found the following interesting facts:
 
The more the men ran, the more body fat they lost.
 
The more they ran, the greater amount of food they ate.
 
Thus, those who ran the most ate the most, yet lost the greatest amount of body fat.
 
1.The physical problem that many adult Americans have is that__________.
 
A.they are too slim
 
B.they work too hard
 
C.they are too fat
 
D.they lose too much body fat
 
答案:C
 
2.According to the article,given 500 adult Americans, __________ people will have a "weight problem".
 
A.30
 
B.50
 
C.100
 
D.150
 
答案:D
 
解析:逻辑推理题。答案也在第一段第一句话:30 percent of the adult popula. tion has a“weight problem”(30%的成年人都有体重问题)。因此,如果有500人的话,那么150人就会有体重问题。D为正确答案。
 
3.Is there any scientific evidence to support that eating too much is the cause of a " weight problem" ?
 
A.Yes,there is plenty of evidence.
 
B.Of course,there is some evidence to show this is true.
 
C.There is hardly any scientific evidence to support this.
 
D.We don't know because the information is not given.
 
答案:C
 
解析:细节判断题。答案在第一段第三句话:But scientific evidence does little to support this ides(但几乎没有任何科学依据证明这一点)。C为正确答案。
 
4.In comparison with the adult American population today, the Americans of the 1910s__________.
 
A.ate more food and had more physical activities
 
B.ate less food but had more activities
 
C.ate less food and had less physical exercise
 
D.had more weight problems
 
答案:A
 
解析:细节判断题。答案在第一段:Going back to the America of the 1910s。we find that people were thinner than today,yet they ate more food.In those days people worked harder physically,walked more,used machines much less and didn't watch television(回顾十八世纪初,那时的人比现在的人瘦,然而却吃得多。那时候,他们工作比现在辛苦,走路比现在多,使用机器比现在少,也不看电视)。因此A为正确答案。
 
5.Modern scientific researches have reported to us that__________.
 
A.fat people eat less food and are less active
 
B.fat people eat more food than slim people and are more active
 
C.fat people eat more food than slim people but are less active
 
D.thin people run less,but have greater increase in food intake
 
答案:A
 
解析:细节判断题。答案在第二段和第三段:Several modern studies have shown that fatter people do not eat more on the average than thinner people;Slim people are more active than fat people。因此胖人吃得少,活动少。A为正确答案。

相关阅读>>>学位英语历年真题及答案
2019年学位英语培训班面授+网授,双管齐下!90%高通过!

优秀学位英语辅导名师就在这里!好老师,是一次通关的保证!

湖北自考网、湖北成教网、湖北继续教育网凭借多年的辅导经验,全新推出湖北省自学考试、成人教育、网络远程学士学位英语培训。 课程根据湖北考试大纲及出题特点录制,采用高清视频课件、手机/平板移动课堂等先进的教学方式。现在报名更有超值优惠,机会难得,欲报从速!

①.十几年来我们一直在服务学位英语考生。

②.由专业老师提供课件和题库,通过率高达90%。

③.学习形式灵活,考生24小时内任意安排学习。

④.网络视频课程,在线随时随地学习。

⑤.1000多的题库,历真题解析,“零基础“的考生也能通过。

开设班级 费用 课时 班级介绍学制 网上报名
网络学习班(网络) 原价:320元
现价:260
网授 视频课件约20课时,文字讲义约20万字,练习题1000余道,模拟考试样卷10套及历年考试真题及标答 报名
网络学习班+资料(网络) 原价:360元
现价:300
网授 视频课件约20课时,练习题1000余道,模拟考试样卷10套及历年考试真题及标答+赠送包邮学习资料 报名

我猜这些文章对您也有帮助

2019年湖北学位英语辅导班

学位英语视频课程购买
开设班级 费用 课时
网络班 原价:320元
现价:260
20课时
网络班+资料 原价:360元
现价:300
20课时

新手必读

最新文章