湖北自考网旗下频道:湖北成人高考网为考生提供湖北成人高考信息服务 ,仅供学习交流使用,官方信息以湖北教育考试院为准。
成人高考辅导报名
湖北自考网 > 湖北成人高考网 > 湖北成考真题答案 > 高起点 > 外语 > 2022年湖北成人高考高起点英语模拟题及答案(7)网站地图

2022年湖北成人高考高起点英语模拟题及答案(7)

来源:湖北成人高考网 整编:湖北自考网 时间:2022-02-19 16:48:10 浏览:25027

湖北成人高考资料领取

湖北成人高考高起点英语考试的复习过程中,考生们要重视单词短语、语法、阅读、完形填空等部分的复习,也要多做一些相关的模拟题,下面是小编整理的一套英语模拟题及答案:

2022年湖北成人高考高起点英语模拟题及答案(7)
 
 
()1.The girl cried out:“I ________ go out today.”
 
A.had better not to B.had rather not
 
C.would rather not to D.would rather not
 
()2.The boy wanted to ride his bicycle in the street,but his mother told him _______.
 
A.not to B.not to do C.not do it D.do not to
 
()3 She thought I was talking about her daughter,______,in fact,I was talking about my daughter.
 
A.whom B.where C.which D.while
 
()4.You don‘t need to describe her.I _______ her several times.
 
A.had met B.have met C.met D.meet
 
()5.Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?
 
A.such;such B.such;so C.so;so D.so;such
 
()6.Paul doesn‘t have to be made ________.He always works hard.
 
A.learn B.to learn C.learned D.learning
 
()7.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.
 
A.can‘t be B.shouldn’t be C.mustn‘t have been D.couldn’t have been
 
()8.If by any chance someone comes to see me,ask them to leave a _______.
 
A.message B.letter C.sentence D.notice
 
()9 _______,Mother will wait for him to have dinner together.
 
A.However late is he B.However he is late
 
C.However is he late D.However late he is
 
()10.Alice,why didn‘t you come yesterday?
 
I,but I had an unexpected visitor.
 
A.had B.would C.was going to D.did
 
()11.—Who is Jerry Cooper?
 
—_______?I saw you shaking hands with him at the meeting.
 
A.Don‘t you meet him yet B.Hadn’t you met him yet
 
C.Didn‘t you meet him yet D.Haven’t you met him yet
 
()12.We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.
 
A.having met B.meeting C.to meet D.to have met
 
()13.What did you think of her speech?
 
She _______for one hour but didn‘t _______ much.
 
A.spoke;speak B.spoke;say C.said;speak D.said;say
 
()14.After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew
 
up as a child.
 
A.which B.where C.that D.when
 
()15.As she _______ the newspaper,Granny ________ asleep.
 
A.read;was falling B.was reading;fell
 
C.was reading;was falling D.read;fell
 
()16.How beautifully she sings!I have never heard ________.
 
A.the better voice B.a good voice
 
C.the best voice D.a better voice
 
()17.Wait till you are more ________.It‘s better to be sure than sorry.
 
A.inspired B.satisfied C.calm D.certain
 
()18.—Hi,Tracy,you look tired.
 
—I am tired.I _______ the living room all day.
 
A.painted B.had painted C.have been painting D.have painted
 
()19.—How was your recent visit to Qingdao?
 
—It was great.We visited some friends,and spent the _______ days at the seaside.
 
A.few last sunny B.last few sunny
 
C.last sunny few D.few sunny last
 
()20.I first met Lisa three years ago.She ________ at a radio shop at the time.
 
A.has worked B.was working C.had been working D.had worked
 
()21.—When can I come for the photos?I need them tomorrow afternoon.
 
—They _______ be ready by 12:00.
 
A.can B.should C.might D.need
 
()22.Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.
 
A.picked up B.picked out C.throw away D.kick away
 
()23.While standing there,the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.
 
A.fixed up B.looked at C.stared at D.glared at
 
()24._______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.
 
A.If B.Whether C.That D.Where
 
()25.The flowers in our school _______ the beauty of our campus.
 
A.add B.add to C.add up to D.add up
 
参考答案:
 
1.D2.A3.D 4.B 5.B 6.B 7.D 8.A 9.D 10.C 11.D 12.C 13.B
 
14.B 15.B 16.D 17.D 18.C 19.B 20.B 21.B 22.A 23.C 24.B 25.A
 
湖北成人高考高起点英语是考生们重点拿分的科目,想要拿高分,仅仅靠冲刺复习是不行的,因此考生们要提前做好复习规划。
 
编辑推荐
 
2022年湖北成人高考高起点英语模拟题及答案(8)
2022年湖北成人高考高起点英语模拟题及答案(9)

相关推荐:

  • 2022年湖北成人高考高起点英语模拟题及答案(1)
  • 2022年湖北成人高考高起点英语模拟题及答案(2)
  • 结束
    特别声明:1.凡本网注明稿件来源为“湖北成人高考网”的,转载必须注明“稿件来源:湖北成人高考网(www.hbzkw.com/ck/)”,违者将依法追究责任;
    2.部分稿件来源于网络,如有不实或侵权,请联系我们沟通解决。最新官方信息请以湖北省教育考试院及各教育官网为准!
    微信公众号 考生交流群
    湖北成人高考微信公众号

    湖北成教网微信公众号

    随时获取成考政策、通知、公告及各类学习资料、学习方法、课件。

    成考专题