欢迎访问湖北成人高考网
|
湖北成人高考是【湖北自考网】旗下频道,主要为广大考生提供报考指导服务,报名成人高考送视频课程及试题模考成人高考复习资料,欢迎报考。

成人高考

2020年湖北成人高考高起点英语练习题及答案(8)

来源:湖北成人高考 时间:2020-09-29 14:00:26 作者:笔墨初心 浏览量:25027

[导读] 湖北成人高考网权威发布《2020年湖北成人高考高起点英语练习题及答案(8)》,由胡老师整理发布,更多2020年湖北成人高考高起点英语练习题及答案(8) 相关信息请访问湖北成人高考外语辅导频道。

英语科目是湖北成人高考高起专的必考科目,也是很多学生比较担心的一门,如果有一定的英语基础,湖北成教网小编建议大家多做练习,提高做题的正确性,所以这篇2020年湖北成人高考高起点英语练习题及答案(8),对你们练习英语备考应该会有帮助。
2020年湖北成人高考高起点英语练习题及答案

  ( )6. The girl cried out: “I ________ go out today.”

  A. had better not to B. had rather not

  C. would rather not to D. would rather not

  ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

  A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

  ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

  A. whom B. where C. which D. while

  ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

  A. had met B. have met C. met D. meet

  ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

  A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

  ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

  A. learn B. to learn C. learned D. learning

  ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

  A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

  ( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

  A. message B. letter C. sentence D. notice

  ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

  A. However late is he B. However he is late

  C. However is he late D. However late he is

  ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

  I , but I had an unexpected visitor.

  A. had B. would C. was going to D. did

  ( )16.—Who is Jerry Cooper?

  — _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

  A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

  C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

  ( )17. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

  A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

  ( )18. What did you think of her speech?

  She _______for one hour but didn‘t _______ much.

  A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

  ( )19. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

  up as a child.

  A. which B. where C. that D. when

  ( )20. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

  A. read; was falling B. was reading; fell

  C. was reading; was falling D. read; fell

  ( )21. How beautifully she sings! I have never heard ________.

  A. the better voice B. a good voice

  C. the best voice D. a better voice

  ( )22. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

  A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

  ( )23.—Hi, Tracy, you look tired.

  —I am tired. I _______ the living room all day.

  A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

  ( )24.—How was your recent visit to Qingdao?

  —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

  A. few last sunny B. last few sunny

  C. last sunny few D. few sunny last

  ( )25. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

  A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

  ( )26.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

  —They _______ be ready by 12:00.

  A. can B. should C. might D. need

  ( )27. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

  A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

  ( )28. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

  A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

  ( )29. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

  A. If B. Whether C. That D. Where

  ( )30. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

  A. add B. add to C. add up to D. add up

  参考答案:

  6.D 7.A 8.D 9.B 10.B 11.B 12.D 13.A 14.D 15.C 16.D 17.C 18.B

  19.B 20.B 21.D 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B 27.A 28.C 29.B 30.A


 

注:详细内容及信息以湖北教育考试院_学校继续教育学院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 湖北自考网 [https://www.hbzkw.com/]
本文关键词:   

“”延伸阅读

在线
咨询
微信
咨询
扫描加入微信群
专业老师全天候答疑
报名
查分
扫描二维码
关注成考报名查分
选学校 其他
学历群
湖北自考微信群
领内部过关宝典
湖北成人高考
考生交流群
报名
指南