【点击加入湖北成考网微信公众号】
离2019湖北成人高考时间剩:
推荐院校中南财经政法大学| 武汉科技大学| 华中师范大学| 华中农业大学| 华中科技大学| 武汉大学| 江汉大学| 湖北大学|湖北二师师范学院|武汉纺织大学
热门院校湖北经济学院| 湖北中医药大学| 湖北工业大学| 武汉工程大学| 武汉轻工大学| 湖北师范学院| 湖北医药学院| 湖北经济学院|长江大学| 武汉工学院

2018年湖北成人高考高起点《英语》强化练习(3)

整编:湖北成人高考网 发表时间2018-07-14 浏览:25027次

湖北成人高考辅导报名

2018年湖北成人高考高起点《英语》强化练习(3),更多湖北成人高考报名、湖北成人高考时间、湖北成人高考政策等信息,请及时关注湖北成考网或搜索公众微信“湖北成考网”!
2018年湖北成人高考高起点《英语》强化练习(3)
  The common cold is familiar to everyone. People often catch cold in __1_ winter or spring. They may __2_ catch cold at other times __3_ the year. A person with __4_ bad cold usually buys some __5_ of medicine. Pharmacies have many __6_ for a cold. However, doctors __7_ that these medicines do not __8_ very much. They that __9_ person with a bad cold __10_ stay in bad, keep warm, and drink a lot of water.
 
  In 1928 an English doctor was working in his laboratory in <<<>>> hospital. The doctor‘s name _11_ Alexander Fleming. One day he _12_ a tiny bit of mold (黴) _13_ a dish that he was _14_ in his work. He started _15_ throw the mold away. Then _16_ noticed that it seemed unusual. He _17_ the mold and studied _18_ for a long time. He _19_ that it could kill germs. He _20_ it penicillin.
 
  ( )1.A. a B. the C. some D. none
 
  ( )2.A. too B. also C. to D. still
 
  ( )3.A. at B. from C. of D. on
 
  ( )4.A. some B. a C. one D. the
 
  ( )5.A. kind B. set C. quantity D. deal
 
  ( )6.A. medicine B. much C. medicines D. doctors
 
  ( )7.A. tell B. speak C. talk D. say
 
  ( )8.A. helps B. help C. helping D. helped
 
  ( )9.A. many B. some C. a D. one
 
  ( )10.A. ought B. shall C. to D. should
 
  ( )11.A. is B. was C. called D. be
 
  ( )12.A. finding B. founded C. found D. finds
 
  ( )13.A. in B. among C. above D. into
 
  ( )14.A. playing B. using C. cooking D. making
 
  ( )15.A. to B. and C. but D. by
 
  ( )16.A. she B. Dr C. it D. he
 
  ( )17.A. kept B. keeps C. keep D. keeping
 
  ( )18.A. them B. mold C. it D. him
 
  ( )19.A. knew B. studied C. invented D. discovered
 
  ( )20.A. calls B. named C. made D. liked
 
  参考答案:
 
  1.B 2.B 3.C 4.B 5.A 6.C 7.D
 
  8.B 9.C 10.D 11.B 12.C 13.A 14.B
 
  15.A 16.D 17.A 18.C 19.D 20.B

湖北成教网微信



湖北成人高考时间安排

一般是10月份第三个星期六、星期天


10月19日 10月20日
语文 外语
数学(文科)
数学(理科)
史地(高起本文科)
理化(高起本理科)


10月19日 10月20日
政治 大学语文、高等数学
外语

中南财大成教[荐]

市场营销、工商管理、行政管理、金融学、会计学、法学 中南财经政法大学自考

武汉科技大学成教[荐]

冶金工程、机械工程自动化、电子信息工程、工商管理 武汉科技大学自考

华中师范大学成教[荐]

英语专业、工商管理、电子商务、会计等 华中师范大学自考

湖北大学成教[荐]

会计、经济管理、旅游管理、法律实务、英语等 湖北大学自考

武汉理工大学成教[荐]

土木工程、建筑学、航海技术、采矿工程交通运输等 武汉理工大学自考

武汉大学成教[荐]

冶金工程、机械工程自动化、电子信息工程、工商管理 武汉大学自考